Hypnose

 
 
I hypnoterapi anvendes hypnose / visualiseringer, som en del af den psykologiske behandling. Formålet er at bringe sindet i en tilstand, hvor modstand lettere passeres og derved fremkalde de styrker og ressourcer, som vedkommende ellers har svært ved at få adgang til.
Hypnose er, når man er tryg ved sin behandler, behagelig og afslappende. Under hypnosen arbejder vi med hjernenes positive forestillingsevne i kombinationen med en behagelig fysisk og mental tilstand. Oplevelsen rummer gode muligheder for at skabe en positiv forandring.
I hypnose er man vågen, men helt afslappet. Man hører hvad der bliver sagt, er opmærksom, og kan svare på tiltale. Man kan huske alt hvad man har oplevet efterfølgende.
Hvis du har lyst, optages seancen på din mobiltlf.
Når jeg anvender hypnose / visualiseringer, er det ofte som led i et terapiforløb - og jeg foreslår hypnose når jeg vurderer det kunne være en hjælpsom metode.
Kommer du som ny klient med en isoleret fobi (fx hospitalsangst, angst for nåle, for at flyve etc), kan hypnose være relevant som primær behandling. Ligeledes ved ønske om rygestop. Afdækkende samtale(r) vil dog altid være nødvendig før en hypnose kan finde sted, da hypnosen skræddersyes specielt til den enkelte.
Hypnose finder naturligvis ikke sted hvis man ikke er indstillet på dette.
Katrine Bonnevie, Autoriseret Psykolog, Specialist i Psykoterapi & Supervision, medlem af Dansk Psykologforening  | kontakt@psykologbonnevie.dk