Metoder

God kemi mellem terapeut og klient samt gode indlevelses- og kommunikative evner hos terapeuten er essentielle faktorer for en god terapi.

Ved at vælge en  universitets uddannet autoriseret psykolog har du endvidere en sikkerhed for  at møde en behandler med en gennemgribende grunduddannelse  både indenfor diverse livskriser og udfordringsområder og indenfor de forskellige sindslidelser, som fx angst og depression og personlighedsforstyrrelser, samt de mange gråzoner der befinder sig derimellem.

Jeg har taget forskellige efteruddannelser og længerevarende kurser, og uddanner mig løbende for hele tiden at være opdateret på den nyeste forskning og behandling og for at være så god en terapeut som mulig. Du kan læse mere om min teoretiske og erhvervsmæssige baggrund her

Min hovedspecialisering er kognitiv adfærdsterapi,  du kan læse mere om Kognitiv terapi her. Du kan også finde mig på SAKT´s (selskab for adfærds- og kognitiv terapi) terapeutliste her

Jeg er endvidere uddannet Mindfulness instruktør, både indenfor stress håndtering og depressionsforebyggelse. Ud over at lave kurser i det, bruger jeg også denne tilgang i mine individuelle terapier, når det er hjælpsomt. Læs mere om Mindfulness her.

I arbejdet med mindfulness, kan der indgå yogaøvelser. Jeg har derfor taget en certificeret uddannelse som yoga instruktør. Læs mere om Mediyoga her.

I arbejdet med fobier kan hypnose være en mulighed. Jeg har taget en grunduddannelse i hypnoterapi, og bruger hyponose ved simple fobier ( fx flyskræk, hospitals skræk mv) & ved rygeafvæning.

 

Katrine Bonnevie, Autoriseret Psykolog, Specialist i Psykoterapi & Supervision, medlem af Dansk Psykologforening  | kontakt@psykologbonnevie.dk